Hangok / Egyéb hangfelvételek


Hangfelvételek a Petőfi Irodalmi Múzeum Könyvtár és Médiatárának gyűjteményéből (lista)

Örkény István: Egypercesek - Mácsai Pál előadásában (Részletek a Kossuth Kiadó és a Mojzer Kiadó gondozásában 2003-ban megjelent hangoskönyvből.)

Használati utasítás
A színész halála
In memoriam dr. K.H.G.
A megváltó
Ballada a költészet hatalmáról
Nézzünk bizakodva a jövőbe
Egy meghasonlott tulipán
Leltár
Gondolatok a pincében
Tudnivalók, közlekedési korlátozások...
Mi mindent kell tudni
Az élet értelme
Budapest
Egyperces életrajzÖrkény István: Van választásunk - További egypercesek Mácsai Pál előadásában (Részletek a Kossuth Kiadó és a Mojzer Kiadó gondozásában 2008-ban megjelent hangoskönyvből.)

Folklór
Rosszul összetett szavak
Kettős öröm
Az a bizonyos sztálinvárosi anekdota
A magunk megvalósításának néhány változata
Az óbudai ikrek
Egy pocsolya emlékirataiÖrkény István: Azt meséld el Pista - Mácsai Pál előadásában (Részletek a Kossuth Kiadó és a Mojzer Kiadó gondozásában 2006-ban megjelent hangoskönyvből.)

Részlet az első CD-ről - „Én pedig az elemi iskola...”


Örkény István hangoskönyveiről – Beszélgetés Radnóti Zsuzsával – A műsorban elhangzik Örkény István Választék című egypercese a szerző előadásában az Élőszóval című lemezről, valamint további részletek hallhatók Mácsai Pál előadásában az Azt meséld el Pista! című CD-ről. (Klubrádió, Hallgatni arany, 2010. november 7. )Örkény István-honlapbemutató az Országos Széchényi Könyvtárban 2009. április 8-ánFon Gabi interjúja Radnóti Zsuzsával Örkény István Április című kisregényéről a Klubrádió Bemutatópéldány című műsora 2012. július 20-án elhangzott adásában.